Beyonce şi Jay-Z şi-au reînnoit jurămintele de credinţă

Cântăreaţa americană Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay Z, au sărbătorit împlinirea a patru ani de căsătorie, printr-o ceremonie emoţionantă, în cadrul căreia cele două vedete şi-au reînnoit jurămintele de credinţă

331 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi Jay-Z şi-au reînnoit jurămintele de credinţă

Beyonce şi Jay-Z (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului MediaTakeOut.com, cei doi muzicieni au făcut schimb, totodată, de noi verighete, iar printre invitaţii de seamă la eveniment s-a aflat şi celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, informează dailymail.co.uk.

Acelaşi site afirmă că Beyonce şi Jay-Z şi-au reînnoit jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii emoţionante care a avut loc la miezul nopţii, pe 4 aprilie, când au sărbătorit împlinirea a patru ani de la căsătorie

Blue Ivy, fiica celor doi cântăreţi, născută în ianuarie, a fost şi ea prezentă la ceremonie, alături de Will Smith şi soţia sa Jada Pinkett Smith, afirmă site-ul MediaTakeOut.com

Rapperul Jay-Z a fost văzut în după-amiaza zilei următoare în magazinul de bijuterii Jacob and Co. din New York şi a fost fotografiat în timp ce purta o verighetă nouă, din aur galben. Noua verighetă a lui Beyonce pare să fie tot din aur galben, ca şi cea purtată de Jay-Z, potrivit unei surse, deşi nu a fost văzută deocamdată. Cântăreaţa purta până acum pe post de verighetă un inel cu diamante pe care l-a primit în ziua nunţii ei cu Jay-Z, pe 4 aprilie 2008.

Potrivit unei alte surse, Jay-Z părea foarte interesat de o serie de diamante albastre, foarte rare, din gama denumită "Lumina", în timpul unei vizite pe care a făcut-o în această săptămână la acelaşi magazin de bijuterii.

Revista Star a fost prima publicaţie care a dat informaţia potrivit căreia Beyonce şi Jay-Z vor să îşi reînnoiască jurămintele de credinţă, precizând că ceremonia va avea loc la reşedinţa de lux pe care cuplul o deţine în Scarsdale, o suburbie a oraşului New York.

La începutul acestei săptămâni, Beyonce şi-a lansat noul ei website, descris de presa internaţională ca fiind unul foarte scump, pe care a postat o serie de fotografii din albumul ei de familie, inclusiv câteva în care apare alături de Jay-Z.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici