Beyonce stârneşte iar controverse: Noua melodie a cântăreţei, jignitoare pentru unii fani - FOTO, AUDIO

După un an de pauză în care a avut grijă de fetiţa ei, Blue Ivy, Beyonce a lansat o nouă melodie, postată duminică pe site-ul ei, care stârneşte deja controverse în mediul online, provocând păreri împărţite cu privire la calitatea versurilor.

1066 afișări
Imaginea articolului Beyonce stârneşte iar controverse: Noua melodie a cântăreţei, jignitoare pentru unii fani - FOTO, AUDIO

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani a postat pe site-ul ei înregistrarea unei noi melodii, "Bow Down/ I Been On", alături de o fotografie cu ea din copilărie, înconjurată de trofee, scrie Daily Mail.

Cântecul conţine în general cuvinte şi aprecieri destul de dure la adresa persoanelor care o invidiază pentru succesul ei, precum: "I know when you were little girls you dreamt of being in my world. Don’t forget it. Respect that/ Ştiu că atunci când eraţi fetiţe visaţi să fiţi în lumea mea. Nu uitaţi. Respectaţi asta."

Melodia, de fapt o combinaţie între două cântece diferite, a fost concepută cu scopul de a o relansa pe Beyonce drept "regina topurilor muzicale" şi a provocat deja o polemică în media online. În timp ce unii fani îi felicitau revenirea prin mesaje pe Twitter, alţii criticau cuvintele folosite, în mesaje ca acesta: "Cum poţi să cânţi la învestirea preşedintelui şi apoi să lansezi acest cântec dezgustător şi ofensiv? Sunt într-adevăr şocat."

În aceeaşi tendinţă, DJ-ul unui post de radio a postat, tot pe Twitter: "Cântecul acela al lui Beyonce este o glumă?"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici