Beyonce va primi un premiu special şi va cânta la MTV Video Music Awards 2014

Cântăreaţa americană Beyonce, aflată în prezent într-un turneu mondial alături de soţul ei, Jay-Z, va primi un premiu special şi va cânta la gala MTV Video Music Awards, care va avea loc pe 24 august, în California, au anunţat joi reprezentanţii postului MTV.

149 afișări
Imaginea articolului Beyonce va primi un premiu special şi va cânta la MTV Video Music Awards 2014

Beyonce va primi un premiu special şi va cânta la MTV Video Music Awards 2014 (Imagine: Hepta)

Beyonce, care a primit opt nominalizări la MTV Video Music Awards 2014, va fi recompensată cu Michael Jackson Video Vanguard Award, una dintre distincţiile de top ale industriei muzicale.

"În calitate de cântăreaţă, Beyonce a oferit unele dintre cele mai memorabile performanţe din istoria VMA", se afirmă într-un comunicat emis de postul MTV.

Artista americană, în vârstă de 32 de ani, a fost nominalizată inclusiv la categoriile "cel mai bun videoclip" şi"cea mai bună colaborare", pentru duetul ei cu Jay-Z intitulat "Drunk In Love". Ea va concura la categoria "videoclipul anului", printre alţii, şi cu rapperul australian Iggy Azalea.

Cântăreţul R&B Usher şi grupul rock australian 5 Seconds of Summer vor urca şi ei pe scenă la această gală.

Galele Video Music Awards au început în 1984 şi au contribuit la promovarea postului de televiziune MTV, deţinut în prezent de grupul Viacom Inc., care a devenit un actor important în industria de divertisment.

Cântăreaţa Miley Cyrus a şocat publicul la ediţia de anul trecut a galei, organizată la New York, iar evoluţia ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa "Blurred Lines", în care au abundat mişcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală, a ţinut prima pagină a presei internaţionale.

Gala MTV Video Music Awards 2014 va avea loc în complexul The Forum din oraşul Inglewood din California pe 24 august începând cu ora locală 21.00.

Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adresează în special tinerilor, fiind considerată un eveniment mult mai extravagant decât alte gale din industria muzicală, precum tradiţionala gală a premiilor Grammy, şi preferă să evidenţieze videoclipurile din spatele unor piese. Totodată, câştigătorii sunt recompensaţi cu un trofeu mai puţin obişnuit - o statuetă a unui astronaut denumit "Moonman".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici