Zvonuri privind despărţirea cuplului Beyonce - Jay-Z: Cei doi locuiesc în hoteluri separate în timpul turneului lor comun

Cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, locuiesc în hoteluri separate în timpul turneului lor mondial comun, intitulat "On The Run", care, potrivit presei americane, ar putea fi anulat în curând.

521 afișări
Imaginea articolului Zvonuri privind despărţirea cuplului Beyonce - Jay-Z: Cei doi locuiesc în hoteluri separate în timpul turneului lor comun

Zvonuri privind despărţirea cuplului Beyonce - Jay-Z: Cei doi locuiesc în hoteluri separate în timpul turneului lor comun (Imagine: Hepta)

Zvonurile despre destrămarea căsniciei celor doi artişti în timpul turneului lor comun "On The Run" au început să apară tot mai des în presa internaţională, informează dailymail.co.uk.

În plus, The New York a anunţat recent că Beyonce, în vârstă de 32 de ani, şi Jay-Z, în vârstă de 44 de ani, locuiesc în hoteluri diferite şi ajung separat la fiecare concert din turneu.

Se pare că problemele conjugale ale cuplului ar putea duce la încheierea prematură a acestui turneu mondial, considerat "o extravaganţă", care a costat 100 milioane de dolari.

Beyonce şi Jay-Z, care au cântat împreună sâmbătă şi duminică la Los Angeles, au programate două concerte la San Francisco, pe 5 şi 6 august. Turneul mondial "On The Run" se va încheia cu două reprezentaţii la Paris, pe 12 şi 13 septembrie.

Potrivit unor surse citate de New York Post, este foarte posibil ca Beyonce şi soţul ei să nu mai susţină ultimele show-uri programate în acest turneu mondial. "Ar putea să nu mai ajungă împreună la San Francisco. Şi în mod sigur nu cred că vor ajunge la Paris", a spus o sursă.

Aceeaşi sursă afirmă că manageri de la Live Nation şi de la HBO, alături de cel puţin patru avocaţi, au organizat o reuniune de urgenţă cu cele două vedete, joi, pentru a încerca să salveze căsnicia acestora. Se crede că managerii voiau să dea publicităţii o declaraţie de presă, însă Beyonce şi Jay-Z s-au opus, întrucât nu au reuşit să se pună de acord în legătură cu frazele care ar fi trebuit să fie incluse în acea declaraţie comună.

"Există avocaţi care s-au alăturat turneului, dar ei nu au venit aici doar pentru a-i vedea cum cântă. Ei sunt aici pentru a sta de vorbă şi a-i ajuta să ajungă la o înţelegere", a spus aceeaşi sursă.

Michael Rapido, CEO-ul companiei organizatoare de concerte Live Nation, şi Richard Plepler, CEO-ul grupului HBO, au solicitat acea întâlnire, înainte "ca acest scandal să devină un PR (Public Relations) de coşmar".

"Rapino este supărat pentru că tot scandalul este făcut în public, iar lucrurile sunt foarte tensionate între ei", a adăugat sursa, care spune că una dintre problemele din căsnicia celor doi artişti este cauzată de personalitatea lui Jay-Z, care doreşte să aibă totul sub control.

"Au discutat despre interviurile inevitabile de după despărţirea lor, iar Jay-Z nu doreşte ca Beyonce să stea de vorbă cu Barbara Walters sau cu Oprah Winfrey şi să pretindă că a fost o victimă", a spus sursa.

Jay-Z are o avere estimată la peste 550 milioane de dolari, iar Beyonce are o avere de circa 300 milioane de dolari. Potrivit aceleiaşi surse, cei doi cântăreţi nu au încheiat un acord prenupţial.

Totodată, alte surse au declarat pentru MailOnline că rapperul american vrea cu disperare să îşi salveze căsnicia şi intenţionează să plece cu soţia lui într-o vacanţă de cinci săptămâni, înainte de ultimele două concerte programate în turneul mondial "On The Run".

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici