Biletele la concertul Amorphis şi Haggard, suplimentate

Numărul de bilete pentru concertul susţinut de trupele Amorphis şi Haggard la Bucureşti, care va avea loc pe 9 februarie, în Pavilionul 18 al Romexpo, a fost suplimentat cu 100, după ce acestea se epuizaseră în întreaga ţară.

2 afișări
Imaginea articolului Biletele la concertul Amorphis şi Haggard, suplimentate

Trupa Haggard

Biletele se pot cumpăra din reţeaua magazinelor Diverta din întreaga ţară, de la Magazinul Muzica din Bucureşti şi online, pe www.ticketpoint.ro şi www.bilete.ro.

După un concert susţinut în cadrul primei ediţii a Festivalului ArtMania, din 2006, finlandezii de la Amorphis revin în România, urmând să-şi promoveze noul album, "Silent Waters" (2007), care, imediat după lansare, a ajuns pe primele poziţii ale topurilor de gen şi a fost numit unul dintre cele mai bune albume metal ale anului.

Haggard a apărut în 1991, ca un cvartet bazat pe death metal experimental, dar diferenţiindu-se, încă de la început, de trupele de gen ce îşi imitau, în mare parte, idolii.

După realizarea EP-ului "Progressive", în 1994, membrii Haggard au pornit, în acelaşi an, în primul lor turneu, fiind trupa de deschidere pentru Amorphis şi Desultory.

Doi ani mai târziu, cvartetul a devenit o trupă formată din 16 membri, orientându-se spre un stil mult mai clasic, fără să părăsească, însă, teritoriul death metal-ului.

Anul trecut, Haggard şi-a anulat apariţia pe scena Festivalului ArtMania, din cauza unui accident suferit de unul dintre membrii trupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici