Biletele la tribună pentru concertul susţinut de The Cranberries în Capitală - sold out

Biletele pentru tribună (140 de lei) la concertul pe care trupa The Cranberries urmează să îl susţină la Bucureşti, la Zone Arena, pe 20 iulie, au fost epuizate, informează organizatorii, Events.

14 afișări
Imaginea articolului Biletele la tribună pentru concertul susţinut de The Cranberries în Capitală - sold out

Biletele la tribună pentru concertul susţinut de The Cranberries în Capitală - sold out (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, mai sunt disponibile bilete la gazon: 120 lei - Gazon B şi 190 lei - Gazon A.

Biletele pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim, din magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

Dolores O'Riordan, vocea formaţiei, promite fanilor săi din România că pe lista concertului de la Bucureşti vor figura aproape sigur cele mai celebre piese ale trupei, ale căror refrene au fost difuzate la radio ani la rând: "Zombie", "Ode to My Family", "Linger", "Salvation". Recitalul trupei va dura aproape două ore. Accesul la concert este permis începând cu ora 18.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici