Biletele pentru concertul Limp Bizkit s-au pus în vânzare - VIDEO

Biletele pentru concertul pe care formaţia americană Limp Bizkit îl va susţine pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, pe 28 iunie, au fost puse în vânzare, acestea putând fi achiziţionate la preţul de 130 de lei până la sfârşitul lunii şi 150 de lei după acestă dată, se arată pe site-ul Eventim.

67 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul Limp Bizkit s-au pus în vânzare - VIDEO

Biletele pentru concertul Limp Bizkit s-au pus în vânzare

Limp Bizkit va concerta pentru prima dată în România în cadrul festivalului Rock the City.

Evenimentul este organizat de Marcel Avram şi D&D East Entertainment.

Show-ul pe care trupa americană îl va susţine la Bucureşti este inclus în turneul "Unicorns N' Rainbows 2009", care va debuta pe 20 mai, la Riga, în Letonia.

Turneul Limp Bizkit mai include concerte la Moscova, Helsinki, Kiev, Milano, Berlin, Praga, Zagreb, Sofia, Paris etc, precum şi la festivalurile Download (Marea Britanie), Rock Im Park şi Rock Am Ring (Germania), Werchter (Belgia) şi Nova Rock (Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici