Biletele pentru concertul Tiesto au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul pe care DJ-ul olandez Tiesto îl va susţine pe 1 decembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, au fost puse în vânzare, având preţul de 33 de lei până pe 31 iulie, informează organizatorii evenimentului, The Mission.

26 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul Tiesto au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul Tiesto au fost puse în vânzare

Biletele cu preţul de 33 de lei sunt în stoc limitat, de o mie de bucăţi. În perioada 1 august-31 octombrie, biletele vor putea fi cumpărate cu 44 de lei, iar de pe 1 noiembrie şi până la sfârşitul lunii, vor avea preţul de 55 de lei. La intrarea la concert, publicul va plăti 70 de lei pentru un bilet.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.bilete.ro şi www.themission.ro, din reţeaua magazinelor Diverta şi de la Studio Martin.

Accesul persoanelor sub 18 ani la eveniment este interzis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici