Bill Clinton, despre un film biografic: Ce actor ar vrea fostul preşedinte american să-i joace rolul

Fostul preşedinte american Bill Clinton a declarat într-o emisiune de televiziune că, dacă s-ar realiza un film despre viaţa lui, i-ar plăcea ca rolul său să fie interpretat de Brad Pitt sau George Clooney.

311 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton, despre un film biografic: Ce actor ar vrea fostul preşedinte american să-i joace rolul

Bill Clinton, despre un film biografic: Ce actor ar vrea fostul preşedinte american să-i joace rolul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Invitat, joi seară, în emisiunea de televiziune "Piers Morgan Tonight", fostul preşedinte american a fost întrebat de producătorul Harvey Weinstein cine i-ar plăcea să îi joace rolul într-un film biografic, fiindu-i sugerate numele lui Brad Pitt şi George Clooney. Clinton a optat în cele din urmă pentru Clooney, pentru că Pitt "arată prea bine" pentru gusturile sale, informează accesshollywood.com.

"(George) a fost atât de bun în 'Descendenţii'", i-a spus Clinton mogulului media. De altfel, Clooney a fost nominalizat anul acesta la premiile Oscar pentru rolul din acest film.

Fostul preşedinte american a oferit, glumind, şi motive pentru cei care ar crede că George este prea chipeş pentru a-i interpreta rolul: "Poţi să pui lucruri rotunde pe nasul lui".

Totodată, Clinton a spus că rolul soţiei sale, Hillary, ar putea fi interpretat de Meryl Streep.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc", "Michael Clayton", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Descendenţii/ The Descendants", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe", "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici