Bill Clinton scrie un nou roman poliţist. Primul s-a vândut în milioane de exemplare

  • Fostul preşedinte SUA Bill Clinton va scrie un nou roman poliţist
  • Clinton şi Patterson vor publica un roman intitulat ”Fiica Preşedintelui” ce va fi disponibil pentru public în anul 2021 şi va fi comercializat de editurile Knopf şi Little.
196 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton scrie un nou roman poliţist. Primul s-a vândut în milioane de exemplare

Bill Clinton scrie un nou roman poliţist. Primul s-a vândut în milioane de exemplare

Fostul preşedinte SUA Bill Clinton va scrie un nou roman poliţist alături de scriitorul consacrat James Patterson. Cei doi au colaborat şi la scrierea cărţii ”Preşedintele Lipseşte” care s-a vândut în 3 milioane de exemplare, şi în care se descrie  un atac informatic la Casa Albă.

Clinton şi Patterson vor publica un roman intitulat  ”Fiica Preşedintelui” ce va fi disponibil pentru public în anul 2021 şi va fi comercializat de editurile Knopf şi Little. 

”Să lucrezi cu Bill Clinton este una dintre reuşitele carierei mele şi sunt încântat să pot colabora din nou cu el. Sunt fericit să anunţ al doilea roman scris împreună, 'The President's daughter', pe care aşteptăm cu nerăbdare să-l aducem în faţa cititorilor'', a scris joi pe Twitter James Patterson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici