Bill Clinton şi-a scos la licitaţie iPod-ul

Fostul preşedinte american Bill Clinton a descărcat zece piese preferate pe iPod-ul personal, care va fi scos la licitaţie, pentru a sprijini campania de strângere de fonduri în beneficiul victimelor uraganului Katrina, informează femalefirst.co.uk.

10 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton şi-a scos la licitaţie iPod-ul

Bill Clinton şi-a scos la licitaţie iPod-ul

Bill Clinton a ales piesele "Brown Eyed Girl" (Van Morrison), "I Get Along Without You Very Well" (Carly Simon) şi "Angel" (Sarah McLachlan) printre cele zece cântece preferate descărcate contra cost de pe internet pe iPod-ul personal, care urmează să fie scos la licitaţie pentru a strânge fonduri în beneficiul organizaţiei Music Ring.

Fostul preşedinte american s-a alăturat astfel unei lungi liste de personalităţi care susţin această campanie umanitară, organizată de Tonic.com. Peste 70 de celebrităţi, precum Cher, Beyonce şi Gisele Bundchen, participă la licitaţia de iPod-uri personale, care a început în februarie şi va continua până în 2010.

Până în prezent, iPod-ul realizatoarei de televiziune Ellen DeGeneres a obţinut cel mai mare preţ, un amator oferind 5.101 dolari pentru a cumpăra selecţia de melodii a acesteia, în timp ce iPod-urile cântăreţelor Britney Spears şi Mariah Carey au fost adjudecate contra sumelor de 851 de dolari, respectiv 560 de dolari.

Nici iPod-ul lui Bill Clinton nu este mai puţin apreciat, el fiind deja licitat pentru suma de 751 de dolari, la doar o zi după ce a fost scos la vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici