Billy Bob Thornton ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău"

Actorul Billy Bob Thornton ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău", produs de fraţii Joel şi Ethan Coen, în care apărea în rolul unui Moş Crăciun turbulent, informează popeater.com.

25 afișări
Imaginea articolului Billy Bob Thornton ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău"

Billy Bob Thornton ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Billy Bob Thornton, care s-a despărţit o perioadă de lumea de la Hollywood pentru a se ocupa de cariera sa de muzician, a declarat, într-un interviu pentru revista Collider, că i-ar plăcea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău", pe care îl consideră "un clasic de Crăciun".

"«Moşul cel rău» a devenit un film clasic de Crăciun. «O viaţă minunată», «Miracolul de pe strada 34» şi «Moşul cel rău» sunt acum un fel de pachet. Au fost discuţii despre realizarea unei continuări şi mi-ar plăcea să joc în ea. Nu am făcut niciodată o a doua parte a unui film, dar mi se pare că ar avea sens să facem o continuare la acesta ("Moşul cel rău", n.r.)", a declarat actorul.

Billy Bob Thornton a devenit cunoscut publicului larg mai degrabă prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, în "Tăişul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic şi plictisit care dispune de o sumă de bani provenită din şantaj, în pelicula "Confesiunea unui anonim", dar şi rolul negativ din filmul "Turnul de control", în care a jucat alături de fosta sa soţie, Angelina Jolie. Thornton a câştigat, în 1997, un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Tăişul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici