Billy Joe Armstrong de la Green Day, internat la dezintoxicare, după ce a făcut o criză de nervi pe scenă - VIDEO

Billy Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, după ce a suferit o cădere nervoasă pe scenă, la iHeartRadio Music Festival, weekendul trecut, la Las Vegas.

531 afișări
Imaginea articolului Billy Joe Armstrong de la Green Day, internat la dezintoxicare, după ce a făcut o criză de nervi pe scenă - VIDEO

Billy Joe Armstrong de la Green Day, internat la dezintoxicare, după ce a făcut o criză de nervi pe scenă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul urmează să primească tratament de specialitate contra abuzului de substanţe, a confirmat o purtătoare a grupului. Totodată, Green Day şi-a amânat câteva apariţii promoţionale, informează contactmusic.com.

"Membrii trupei Green Day vor să îşi ceară scuze celor pe care i-au insultat la iHeartRadio Festival din Las Vegas. Ei regretă faptul că trebuie să îşi amâne unele dintre viitoarele lor apariţii promoţionale", a precizat pentru TMZ.com aceeaşi purtătoare de cuvânt.

Solistul trupei Green Day a avut o cădere nervoasă extrem de vizibilă, în weekend, la Las Vegas, unde grupul a susţinut un concert la iHeartRadio Music Festival.

Cântăreţul în vârstă de 40 de ani a strigat o serie de obscenităţi şi l-a criticat public pe Justin Bieber în timpul concertului pe care Green Day l-a susţinut la acest festival ce durează trei zile. La final, Billy Joe Armstrong şi-a distrus chitara pe scenă, plângându-se în faţa spectatorilor de faptul că organizatorii au decis să scurteze durata show-ului său.

Billy Joe Armstrong a fost internat în Italia la începutul acestei luni, din cauza unei afecţiuni a cărei natură nu a fost dezvăluită, însă şi-a revenit la timp pentru a susţine un concert cu trupa sa la gala MTV Video Music Awards pe 6 septembrie.

Formaţia americană va lansa în lunile următoare, în trei etape, o trilogie de albume, intitulate "¡Uno!", "¡Dos!" şi "¡Tré!".

Astfel, primul album din această trilogie, "¡Uno!", va fi lansat luni, 24 septembrie, cel de-al doilea LP, "¡Dos!", va fi lansat pe 12 noiembrie, iar cel de-al treilea, "¡Tré!", va ajunge în magazine pe 14 ianuarie 2013.

Cel mai recent album al trupei Green Day, intitulat "21st Century Breakdown", a fost lansat pe piaţă în 2009 şi s-a vândut în peste un milion de copii, potrivit datelor furnizate de Nielsen SoundScan.

Precedentul album, "American Idiot", s-a vândut în şase milioane de copii şi a stat la baza unui spectacol pe Broadway.

De-a lungul anilor, trupa Green Day a câştigat 35 de premii, dintre care trei Grammy, opt MTV Video Music Awards, două MTV Europe Music Awards, două BRIT Awards şi American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici