Bindi Irwin îşi onorează tatăl, Steve Irwin, vânătorul de crocodili: 10 ani de la dispariţia sa

A trecut un deceniu de când regretatul vânător de crocodili Steve Irwin a trecut în nefiinţă, după ce a fost în mod tragic înţepat în piept de o pisică de mare, dar fiica sa, Bindi, continuă să îl vadă ca un "erou", scrie site-ul yahoo.com.

989 afișări
Imaginea articolului Bindi Irwin îşi onorează tatăl, Steve Irwin, vânătorul de crocodili: 10 ani de la dispariţia sa

Bindi Irwin îşi onorează tatăl, Steve Irwin, vânătorul de crocodili: 10 ani de la dispariţia sa

În vârstă de 18 ani şi campioană a emisiunii concurs "Dancing with the Stars", Bindi i-a adus un omagiu tatălui ei, pentru a marca împlinirea a 10 ani de la moartea prematură a prezentatorului de televiziune. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care tatăl ei o ţinea într-o mână şi zâmbea larg.

"Vei fi eroul meu pentru totdeauna. Te iubesc mai mult decât pot descrie în cuvinte", a scris aceasta pe reţeaua de socializare.

Soţia lui Steve, Terri, a postat, de asemenea, pe pagina personală un omagiu. O fotografie în care apare Steve alături de cei doi copii ai lor, Bindi şi Robert, sub care a scris: "La mulţi ani de Ziua Tatălui, Australia. Îmbrăţişează-ţi tatăl".

Săptămâna trecută, şi părinţii lui Steve au împărtăşit o scrisoare emoţionantă scrisă de acesta, în care le mulţumea pentru sprijinul şi prietenia lor.

Prezentatorul tv a semnat scrisoarea în 1998, în care scria: "Probabil că unul dintre cele mai nefericite lucruri din viaţa unui bărbat este că îi ia peste 30 de ani să realizeze cât de esenţiali aţi fost în construirea personalităţii şi eticii mele, dar, cel mai important, a FERICIRII mele".

"La 32 de ani încep, în sfârşit, să îmi dau seama. În vremurile bune şi rele, voi aţi fost acolo. Puterea şi tăria voastră de a mă creşte nu va fi nerăsplătită. Dragostea pentru voi este tăria mea!", se mai arată în scrisoare.

Bob Irwin a lansat scrisoarea, pentru prima dată, în "The Last Crocodile Hunter: A Father and Son Legacy/ Ultimul vânător de crocodili: O moştenire dintre tată şi fiu".

Bindi, care a împlinit 18 ani luna trecută, a dezvăluit pentru Entertainment Tonight că sărbătorirea acestei vârste a fost un moment dulce-amărui, din cauza absenţei tatălui său.

"Simt că nu mai este aici cu noi în zilele importante pentru familie. În zile precum aniversări, zilele de Crăciun...este o perioadă dificilă, pentru că nu mai este cu noi. Este trist pentru că vrei ca el să fie lângă tine în timp ce treci prin etapele astea importante, dar într-un fel, cred că este cu noi", a conchis aceasta.

Steve Irwin a apărut pentru prima dată în faţa telespectatorilor din întreaga lume în octombrie 1996 şi a devenit una dintre cele mai îndrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune. Pe 4 septembrie 2006, Steve a murit după ce a fost înţepat în piept de acul unei pisici de mare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici