"Bionic", noul album al Christinei Aguilera, va fi lansat pe 8 iunie

"Bionic", cel de-al patrulea album de studio al Christinei Aguilera, va fi lansat pe 8 iunie, a anunţat cântăreaţa americană.

69 afișări
Imaginea articolului "Bionic", noul album al Christinei Aguilera, va fi lansat pe 8 iunie

"Bionic", noul album al cântăreţei Christina Aguilera, va fi lansat pe 8 iunie

Precedentul material discografic lansat de Christina Aguilera s-a numit "Back to Basics" şi a apărut în 2006.

Cântecul "Not Myself Tonight", considerat elementul principal al albumului "Bionic", va putea fi ascultat în premieră pe site-ul artistei, pe 30 martie.

Înregistrat în propriul ei studio, albumul "Bionic" conţine "elemente electronice şi organice, iar temele abordate sunt atât vesele, cât şi introspective", a declarat Christina Aguilera. "Este ceva la care nu cred că se aştepta cineva... abia aştept ca fanii să asculte noul meu sound", a spus aceasta.

În plus, Christina Aguilera a confirmat colaborările pentru acest material discografic cu Sia, Le Tigre, Christopher "Tricky" Stewart, Hill & Switch şi Ladytron, dar şi existenţa unei balade, "Lift Me Up", compusă de Linda Perry.

Linda Perry a compus pentru Aguilera piesele "Hurt" şi "Candyman" de pe albumul "Back to Basics" din 2006, dar şi hitul acesteia din 2002 "Beautiful".

Albumul "Back to Basics" s-a vândut în 1.694.000 de copii, potrivit Nielsen SoundScan, iar compilaţia din 2008 "Keeps Getting Better: A Decade of Hits" s-a vândut în 338.000 de copii.

Christina Aguilera a terminat recent filmările la musicalul "Burlesque", în care joacă alături de Cher. Pelicula va avea premiera în toamna acestui an.

Aguilera a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 25 de milioane de albume pe plan mondial. În 2006, talentata cântăreaţă americană de origine spaniolă şi-a împrumutat vocea unui personaj din filmul "Povestea unui rechin/ Shark Tale" (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici