Bişonul maltez, moştenitor al miliardarei Helmsley, urât de toată lumea

Căţelul care a moştenit, săptămâna trecută, 12 milioane de dolari de la stăpâna sa - Leona Helmsley, miliardara americană care domina piaţa imobiliară new-yorkeză, era urât de toţi cei care îl îngrijeau, relatează AFP, citând o româncă, fostă menajeră a defunctei.

20 afișări
Imaginea articolului Bişonul maltez, moştenitor al miliardarei Helmsley, urât de toată lumea

Un bişon maltez, principalul moştenitor al miliardarei Leona Helmsley

Poreclit Trouble, bichonul maltez "muşca pe toată lumea, gărzile de corp, până şi clienţi ai hotelului Helmsley Park", a declarat pentru Daily News, Zamfira Sfara, fosta menajeră a miliardarei.

Leona Helmsley a murit pe 22 august, la New York, la vârsta de 87 de ani. Ea a fost înmormântată într-un mausoleu de 1,4 milioane de dolari, pe care şi l-a construit pentru a fi înmormântată alături de soţul ei şi de căţel.

Testamentul a fost citit, marţi, în Tribunalul din New York. Femeia i-a scos din testament pe Craig şi Meegan Panzirer, doi nepoţi de-ai săi, care locuiesc în Nisa.

"Ei ştiu de ce", a indicat laconic Leona Helmsley în testament.

În schimb, bişonul maltez a primit 12 milioane de dolari, iar fratele femeii a moştenit zece milioane de dolari şi responsabilitatea de a avea grijă de căţelul în vârstă de opt ani.

"Stăpâna şi căţelul dormeau în acelaşi pat, tot timpul erau încolăciţi şi îşi lingeau limbile. Nu era prea sănătos", a spus Zamfira.

Animalul era hrănit cu pui, morcovi, spanac şi peşte prăjit, toate preparate de un bucătar-şef de la restaurantul hotelului, în timp ce clienţii aşteptau să fie serviţi. Căţelul mânca din farfurii de argint şi din porţelan. Trouble este pretenţios şi la vestimentaţie, purtând un colier cu diamante şi haine de lux.

"Nimeni nu o iubea şi câinele umplea acest gol", a spus menajera, care a mărturisit că a fost muşcată de mai multe ori atunci când lucra pentru Leona Helmsley, în 2004.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici