Bittman: Rolul meu va fi să fac ca acest minister să nu mai fie privit ca un balaur cu şapte capete

Cântăreţul Dan Bittman, membru al formaţiei Holograf, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că în funcţia de consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei va face legătura între "viaţa reală" şi cea a politicienilor.

51 afișări
Imaginea articolului Bittman: Rolul meu va fi să fac ca acest minister să nu mai fie privit ca un balaur cu şapte capete

Bittman: Rolul meu va fi să fac ca acest minister să nu mai fie privit ca un balaur cu şapte capete (Imagine: Zoltan Lorencz/Mediafax Foto)

"Sună pompos (...). Toată lumea vorbeşte de o funcţie de consilier de parcă ar fi o funcţie de ministru. Dar nu cred că sunt atât de important", a spus Bittman despre noua sa funcţie.

"Probabil că domnul Vlădescu încearcă să atragă şi oameni care trăiesc în viaţă normală, reală şi, probabil, rolul meu va fi să fac legătura între lumea asta şi cea a politicienilor, care au ajuns să trăiească în altă lume", a declarat cântăreţul.

"Probabil rolul meu va fi ca acest minister să nu mai fie privit ca un balaur cu şapte capete", a completat Bittman.

Potrivit acestuia, el îşi va prelua funcţia, cel mai probabil, începând de săptămâna aceasta, după ce vor fi perfectate actele.

În ceea ce priveşte emisiunea pe care acesta o are la TVR 1, "Dănutz SRL", Bittman a spus că va continua să o realizeze. De altfel, el va susţine şi două concerte, alături de Holograf, pe 24 şi 25 februarie, la Sala Palatului Bucureşti. "Doar n-o să renunţ la partea cea mai frumoasă a vieţii", a spus el.

În urmă cu două săptămâni, ministrul de resort Sebastian Vlădescu l-a numit consilier pe probleme de comunicare pe realizatorul Andrei Gheorghe.

În legătură cu numirea lui Dan Bittman în funcţia de consilier, acesta a spus că îşi doreşte feedback de la populaţie. "Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului. El poate afla părerea populaţiei. Vreau să ştiu ce gândeşte populaţia despre MFP", a explicat Vlădescu pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici