Black Eyed Peas, concert gratuit la New York în scopuri caritabile

Grupul american Black Eyed Peas va susţine un concert gratuit în Central Park din New York, pe 9 iunie, în beneficiul unei organizaţii de caritate care luptă contra sărăciei.

113 afișări
Imaginea articolului Black Eyed Peas, concert gratuit la New York în scopuri caritabile

Black Eyed Peas, concert gratuit la New York în scopuri caritabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul, intitulat "Concert 4 NYC", este organizat în beneficiul Robin Hood Foundation, o organizaţie de caritate care militează împotriva sărăciei din New York, informează accesshollywood.com.

Deşi concertul este gratuit, spectatorii trebuie să aibă asupra lor un tichet pentru a putea să intre la concert. Peste 50.000 de astfel de tichete sunt oferite în cadrul unei tombole online. Biletele de la secţiunea VIP vor fi vândute online.

Printre proiectele de viitor încheiate de Robin Hood Foundation cu grupul Black Eyed Peas se numără şi inaugurarea a trei Peapod Academies. Cele trei şcoli muzicale vor fi finanţate de Peapod Foundation, fundaţia înfiinţată de grupul american în favoarea tinerilor pasionaţi de muzică.

Black Eyed Peas îi are în componenţă pe Will.i.am, Fergie, Apl.de.ap şi Taboo. Formaţia a fost recompensată cu şase premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 29 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici