Black Eyed Peas se reunesc după despărţirea din 2011

Rapperul Will.i.Am a confirmat că grupul Black Eyed Peas se va reuni pentru a compune o serie de melodii ce vor figura pe un nou album, după ce, în 2011, la un concert din Alton Towers, solista Fergie a anunţat că trupa se destramă, relatează contactmusic.com

1245 afișări
Imaginea articolului Black Eyed Peas se reunesc după despărţirea din 2011

Black Eyed Peas se reunesc după despărţirea din 2011

Trupa Black Eyed Peas a lansat un ultim album, "The Beginning", în 2010. La scurt timp, în 2011, au anunţat pe scenă, în faţa miilor de fani că se despart. Acum rapperul Rapperul Will.i.Am a confirmat că grupul Black Eyed Peas se va reuni pentru a înregistra un nou album.

William James Adams, Jr., cunoscut sub numele de scenă Will.i.am, este membru al celebrei trupe de hip hop The Black Eyed Peas, având şi o bogată carieră solo ca muzician şi producător muzical.

Împreună cu Apl.De.Ap, Taboo şi Fergie, Will.i.am formează trupa The Black Eyed Peas, fondată în 1995. Melodiile lor sunt cunoscute în întrega lume, iar cei patru reuşesc de fiecare dată să se poziţioneze pe locuri fruntaşe în topurile muzicale internaţionale. "My humps", "Boom Boom Pow", "I Gotta Feeling", "Meet me half Way", "Just can't get enough", "Don't stop the party", "Where is the Love", "Shut up", "Hey Mama", "Don' phunk with my heart" sunt doar câteva din piesele care le-au adus succesul în întreaga lume, numeroase premii Grammy şi prima poziţie în clasamentul Billboard Hot 100.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici