Black Eyed Peas şi Alicia Keys vor cânta la ceremonia de deschidere a CM din Africa de Sud

Alicia Keys şi Black Eyed Peas se numără printre starurile care vor cânta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Africa de Sud, informează bbc.co.uk.

12 afișări
Imaginea articolului Black Eyed Peas şi Alicia Keys vor cânta la ceremonia de deschidere a CM din Africa de Sud

Black Eyed Peas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Shakira, John Legend şi Angelique Kidjo se vor afla şi ei printre artiştii invitaţi să cânte la acest eveniment, care va avea loc în oraşul sud-african Johannesburg la 10 iunie.

Cupa Mondială din Africa de Sud va debuta în ziua următoare şi se va încheia în 11 iulie.

Jerome Valcke, secretarul general al FIFA, a declarat că acest concert va fi "o mărturie a puterii universale de unificare pe care le au fotbalul şi muzica asupra oamenilor".

Acest concert, primul din istoria Cupei Mondiale care este organizat în ziua ce precede startul competiţiei, va fi produs de antreprenorul media Kevin Wall, laureat cu Emmy, şi de compania sa Control Room.

La acest eveniment vor participa numeroşi artişti africani, dar şi multe foste sau actuale glorii ale fotbalului internaţional.

Dintre artiştii invitaţi fac parte şi duoul din Mali Amadou & Miriam, grupul sud-african Parlotones şi artistul columbian Juanes.

Toate încasările vor fi donate "20 Centres for 2010", o organizaţie de caritate care va construi 20 de clinici medicale pe teritoriul continentului african.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici