Black Sabbath nu se reuneşte în formula originală. Tony Iommi neagă informaţiile apărute în presă

Tony Iommi, chitaristul trupei Black Sabbath, a negat, marţi, informaţiile apărute în presa internaţională, potrivit cărora legendarul grup britanic urmează să se reunească în componenţa originală.

67 afișări
Imaginea articolului Black Sabbath nu se reuneşte în formula originală. Tony Iommi neagă informaţiile apărute în presă

Tony Iommi, chitaristul trupei Black Sabbath (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicaţia britanică The Birmingham Mail a anunţat, la începutul săptămânii, că Tony Iommi, solistul Ozzy Osbourne, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward au început repetiţiile pentru un nou turneu mondial şi pentru un nou album de studio care va fi lansat anul viitor.

Această publicaţie îl citează pe Iommi, în vârstă de 63 de ani, care ar fi spus că cei patru muzicieni din componenţa originală a trupei Black Sabbath abia aşteaptă să cânte din nou împreună.

Într-un mesaj postat pe site-ul său oficial, marţi, Tony Iommi afirmă că publicaţia The Birmingham Mail a făcut doar speculaţii şi a catalogat informaţiile publicate ca fiind "un nonsens absolut".

"Jurnalistul care m-a intervievat a luat o conversaţie pe care am avut-o în luna iunie şi a făcut-o să pară că noi doi am fi discutat chiar ieri despre reunirea grupului Black Sabbath", a spus Iommi.

"În acel moment, eu mă aflam la expoziţia Home of Metal şi făceam speculaţii - erau vorbe în vânt - privind întrebarea «Vă veţi reuni?», care ne este pusă în mod constant fiecăruia dintre noi. Din cauza internetului, acest lucru a făcut înconjurul lumii şi a părut o declaraţie oficială de-a mea, însă acest lucru este un nonsens absolut", a adăugat Tony Iommi, care şi-a cerut scuze faţă de ceilalţi trei colegi de trupă.

Ozzy a fost dat afară din celebra trupă britanică în anul 1979, dar formaţia s-a reunit pentru câteva concerte susţinute între anii 1997 şi 2006.

În ultimii ani, membrii grupului s-au declarat deschişi în vederea unei noi reuniri a trupei, în componenţa originală.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de solist solo, în timp ce formaţia britanică a susţinut numeroase concerte şi turnee, cu diverşi solişti în locul lui Ozzy.

Ozzy Osbourne este membru fondator şi fost solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, trupa britanică a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici