Blogul Elenei Udrea, unul dintre cele mai comentate

Blogul Elenei Udrea, ministrul Turismului, s-a aflat pe poziţia a cincea în topul celor mai comentate bloguri în luna ianuarie a acestui an, cu 1.499 de reacţii la unul dintre materialele publicate, informează Barometrul Blogosferei, realizat de ZeList.

41 afișări
Imaginea articolului Blogul Elenei Udrea, unul dintre cele mai comentate

Blogul Elenei Udrea, unul dintre cele mai comentate

În postul publicat pe blogul său, Elena Udrea menţiona că a pus în practică decizia "de a reîncepe activitatea pe blog"

"Dupa cum sigur ştiţi, între timp mă ocup de turismul românesc, altfel decât ca un turist pasionat ce sunt. Pentru că Ministerul pe care îl conduc se înfiinţează acum, traversez o perioadă extrem de aglomerată şi chiar grea, pentru că în principal mă ocup de o infinitate de lucruri care ţin nu de programe şi politici în domeniul turismului, ci de amenajări de birouri, organigrame, angajări de personal sau de bugetul instituţiei", povesteşte Udrea pe blog.

Însemnarea online, intitulată "De la capăt", a atras 1.499 de comentarii, fiind cel mai comentat post al lunii. Blogul Elenei Udrea s-a plasat pe locul cinci în topul celor mai comentate bloguri, după Zoso.ro, Mircea-Badea.ro/blog, Morar.catavencu.ro şi Arhiblog.ro.

Potrivit statisticilor Trafic.ro, blogul Elenei Udrea a înregistrat, în ianuarie, 30.214 de vizite şi 134.853 de afişări.

În topul celor mai comentate zece bloguri, Udrea a surclasat blogurile simonatache.catavencu.ro, mihaibendeac.wordpress.com, rogozanu.blog.cotidianul.ro, pitzipoanca.org şi succesdublu.ro.

ZeList a fost dezvoltat de TreeWorks şi este un instrument de monitorizare a blogosferei şi presei româneşti, urmărind peste 23.500 de bloguri şi 40 de surse de ştiri online. Potrivit ZeList, dintre cele 24.331 de bloguri monitorizate în ianuarie, 11.475 au publicat cel puţin un post. În plus, comparativ cu luna decembrie, numărul posturilor publicate a crescut cu 13,5%, de la 126.690 la 143.830. Numărul de comentarii atrase de bloguri a crescut cu 87,66%, de la 182.454 în decembrie la 342.405 în ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici