Bob Dylan va lansa un album cu rarităţi (Galerie Video)

Bob Dylan va lansa, în luna octombrie, materialul "Tell Tale Signs", ce prezintă o serie de cântece mai puţin cunoscute publicului, datând din perioada cuprinsă între 1989 şi 2006.

9 afișări
Imaginea articolului Bob Dylan va lansa un album cu rarităţi (Galerie Video)

Bob Dylan va lansa un album cu rarităţi

"Tell Tale Signs", care va fi editat de Columbia Records, va fi disponibil începând cu 7 octombrie, în trei configuraţii - un pachet standard de două discuri, ce cuprinde 27 de piese, o ediţie limitată cu un bonus disc ce prezintă încă 12 cântece, precum şi o versiune de patru discuri vinil LP.

Cele mai multe piese provin din sesiunile de înregistrare pentru albumul "Oh Mercy"(1989), dar şi din cele realizate pentru albumul său de revenire din 1997 - "Time Out of Mind".

Selecţia de materiale mai include şi o demonstraţie de pian pentru piesa "Dignity", două variante alternative ale cântecului "Most of the Time", precum şi o versiune live a "Cold Irons Bound", înregistrată în timpul recitalului susţinut de Dylan la ediţia din 2004 a festivalului Bonnaroo din Tennessee, SUA.

Chiar dacă au existat zvonuri conform cărora Bob Dylan ar lucra la un nou album, după ce în 2006 a lansat "Modern Times", un purtător de cuvând al casei de discuri Columbia a declarat că "Tell Tale Signs" este, pentru moment, singurul lucru pe care se concentrează.

Între timp, Dylan va începe într-un turneu de o lună în America de Nord, ce va debuta pe 8 august, la Philadelphia.

 

Bob Dylan - "Mr. Tambourine Man"

Bob Dylan - "Blowin' In the Wind"

Bob Dylan - "Like a Rolling Stone"

Bob Dylan - "Just Like A Woman"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici