Bobbi Kristina Brown, transferată într-un centru de îngrijiri paliative. Iubitul ei, acuzat de abuz

Bobbi Kristina Brown, unica fiică a cântăreţei Whitney Houston, a fost transferată într-un centru de îngrijiri paliative, miercuri, după ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile în urmă cu cinci luni, iar iubitul ei a fost dat în judecată pentru agresiune fizică şi furt bancar.

2413 afișări
Imaginea articolului Bobbi Kristina Brown, transferată într-un centru de îngrijiri paliative. Iubitul ei, acuzat de abuz

Bobbi Kristina Brown, transferată într-un centru de îngrijiri paliative. Iubitul ei, acuzat de abuz (Imagine: HEPTA)

Bobbi Kristina, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a oraşului Atlanta, pe 31 ianuarie. Incidentul a prezentat o serie de similarităţi bizare cu circumstanţele în care a murit mama ei, în anul 2012.

Bobbi Kristina a fost plasată în comă indusă, iar unii dintre membrii familiei sale spun că medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile.

Familia Houston a dat publicităţii o declaraţie de presă, miercuri, în care a spus că, în pofida serviciilor medicale excelente de care a beneficiat până acum, "starea de sănătate a lui Bobbi Kristina a continuat să se agraveze. Astăzi, ea a fost mutată într-un centru de îngrijiri paliative. Este în mâinile lui Dumnezeu acum".

Bobbi Kristina, care a moştenit averea mamei sale, a fost găsită în stare de inconştienţă de iubitul ei, Nick Gordon, şi de un prieten al cuplului.

Nick Gordon a fost acuzat, într-un proces de 10 milioane de dolari, iniţiat miercuri, că i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte şi că i-a furat o sumă mare de bani din cont în timp ce ea se afla în comă.

Procesul a fost demarat în statul american Georgia, de administratorii averii lui Bobbi Kristina, desemnaţi de un tribunal local.

Potrivit acuzaţiilor formulate în acest proces, Bobbi Kristina s-a certat într-un mod foarte zgomotos cu Nick Gordon pe 31 ianuarie. La încheierea disputei, ea "nu prezenta semne vitale de viaţă şi era în stare de inconştienţă, cu faţa în jos în cadă, cu gura umflată şi cu un dinte lipsă".

Potrivit acuzatorilor, comportamentul lui Nick Gordon a avut drept consecinţă faptul că "Bobbi Kristina Brown a a suferit leziuni fizice care îi ameninţă viaţa".

Nick Gordon a fost crescut de Whitney Houston încă de la vârsta de 12 ani, însă nu a fost adoptat în mod legal de celebra cântăreaţă americană, Ulterior, el a început o relaţie cu Bobbi Kristina şi, după moartea artistei americane, cei doi tineri au început să îşi spună "soţ" şi "soţie", deşi s-au căsătorit niciodată oficial.

Potrivit aceloraşi acuzaţii formulate în procesul care a fost demarat miercuri, Nick Gordon a început să o agreseze fizic pe Bobbi Kristina şi a încercat să preia controlul asupra sumelor de bani substanţiale pe care iubita lui le moştenise de la mama ei.

"Chiar şi după ce Bobbi Kristina a fost spitalizată şi se afla în comă, Nick Gordon a accesat contul bancar al ei şi i-a furat suma de 11.000 de dolari", se afirmă în aceleaşi documente oficiale.

Membrii familiei Houston i-au interzis lui Nick Gordon să o mai viziteze la spital pe Bobbi Kristina, începând din februarie.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000, graţie reality show-ului "Being Bobby Brown", în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Whitney Houston şi fiica ei au cântat împreună la televiziunea naţională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa "My Love Is Your Love", în Central Park din New York, într-o ediţie specială a emisiunii "Good Morning America", difuzată de televiziunea ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci vârsta de 18 ani - a fost transportată de urgenţă la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât "se simţea copleşită", a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe.

Pe 11 februarie 2012, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici