Bobby Brown a plecat de la slujba funerară a lui Whitney Houston. Agenţii de pază i-au cerut să îşi schimbe locul în biserică şi l-au împiedicat să îşi vadă fiica - VIDEO

Cântăreţul Bobby Houston a plecat în timpul ceremoniei funerare a fostei sale soţii Whitney Houston, ce a avut sâmbătă, întrucât agenţii de pază i-au cerut de mai multe ori să îşi schimbe locul în biserică şi l-au împiedicat să îşi vadă fiica.

940 afișări
Imaginea articolului Bobby Brown a plecat de la slujba funerară a lui Whitney Houston. Agenţii de pază i-au cerut să îşi schimbe locul în biserică şi l-au împiedicat să îşi vadă fiica - VIDEO

Bobby Brown a plecat de la slujba funerară a lui Whitney Houston. Agenţii de pază i-au cerut să îşi schimbe locul în biserică şi l-au împiedicat să îşi vadă fiica (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-o declaraţie de presă, Bobby Brown afirmă că, la scurt timp după ce a ajuns la biserica New Hope din Newark, unde a fost organizată sâmbătă ceremonia funerară în memoria fostei sale soţii, agenţii de pază l-au obligat să îşi schimbe de trei ori locul şi nu i-au permis să o vadă pe fiica lui şi a cântăreţei Whitney Houston, Bobby Kristina Brown, în vârstă de 18 ani.

Brown şi Houston au divorţat în 2007 după un mariaj turbulent care a durat 15 ani.

"Nu reuşesc să înţeleg motivul pentru care agenţii de pază mi-au tratat familia în acest fel şi motivul pentru care ne-au cerut să ne mutăm doar nouă şi nimănui altcuiva. Din acest motiv, m-am dus şi am sărutat sicriul fostei mele soţii şi am plecat, pentru că nu am vrut să creez o scenă. Copiii mei sunt foarte afectaţi de aceste evenimente", a declarat Bobby Brown.

"Era o zi în care trebuia să o omagiem pe Whitney. Mă îndoiesc că ea ar fi vrut ca astfel de lucruri să se întâmple", a adăugat rapperul american.

Perioada de 15 ani în care Whitney Houston a fost căsătorită cu Bobby Brown a coincis cu o scădere a calităţii şi a frecvenţei albumelor cântăreţei, care a recunoscut în mod public că în aceeaşi perioadă ea a început să se confrunte cu dependenţa de alcool, cocaină şi medicamente.

Rudele, prietenii şi numeroase staruri i-au adus un ultim omagiu cântăreţei Whitney Houston, sâmbătă seară, în cadrul unei ceremonii funerare publice, organizată la biserca baptistă New Hope din Newark, care a luat forma unei celebrări a vieţii şi a talentului artistei decedate pe 11 februarie, la vârsta de 48 de ani.

În biserica baptistă în care Whitney Houston a început să cânte gospel, ca solistă în corul condus de mama ei, Cissy, s-au adunat aproximativ 1.500 de invitaţi pentru a-şi aminti de cântăreaţă, prin muzică şi poveşti, în cadrul unei ceremonii funerare - transmisă la televiziune şi pe internet - care a durat trei ore şi 45 de minute.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie la vârsta de 48 de ani. Cântăreaţa a fost descoperită moartă în cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autorităţile americane nu au anunţat deocamdată cauza decesului.

Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, în care a devenit una dintre cele mai admirate şi mai influente cântăreţe din lume, Whitney Houston a câştigat, printre altele, şase premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards. Succesul de pe scenă a început însă, în anii 1990, să fie umbrit de tot mai multe probleme în viaţa personală. În ultimii zece ani, viaţa cântăreţei a fost dominată de abuzul de droguri şi încercări eşuate de a se trata în clinicile specializate contra dependenţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici