Bogdan Stelea a renunţat la divorţ

Fotbalistul Bogdan Stelea a renunţat, marţi, în acord cu soţia sa, designerul vestimentar Mirela Popa, la cererea de desfacere a căsătoriei înregistrată în noiembrie anul trecut, la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.

263 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stelea a renunţat la divorţ

Bogdan Stelea a renunţat la divorţ (Imagine: Mediafax Foto)

Fotbalistul şi designerul vestimentar s-au căsătorit în luna 2008, ceremonia desfăşurându-se în mare secret.

Creatoarea de modă, Mirela Popa, a trecut de foarte multe ori prin momente grele de gelozie din cauza fostei iubite a fotbalistului, Lili Sandu. Surse din anturajul cuplului au declarat pentru ziarele de ştiri mondene că că nici ea nu ar fi fost uşă de biserică, Bogdan Stelea aflând de câteva escapade ale Mirelei.

Bogdan Stelea a mai fost căsătorit, însă a divorţat. El a fost căsătorit cu Dana, cu care are un băiat în vârstă de 17 ani.

În martie 2008, Bogdan Stelea, portar la FC Braşov, s-a recăsătorit cu Mirela Popa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici