Bomba atomică şi reality show-ul, cele mai proaste invenţii din istorie

Bomba atomică şi reality show-ul au fost desemnate cele mai proaste invenţii ale tuturor timpurilor, în timp ce roata şi internetul s-au situat în fruntea topului celor mai bune inovaţii, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un site de internet cultural din Marea Britanie.

58 afișări
Imaginea articolului Bomba atomică şi reality show-ul, cele mai proaste invenţii din istorie

Bomba atomică şi reality show-ul, cele mai proaste invenţii din istorie (Imagine: Mediafax Foto)

Pedeapsa cu moartea, sacii de plastic şi cărţile de credit s-au situat pe locurile al treilea, al patrulea şi, respectiv, al cincilea în topul celor mai proaste invenţii ale umanităţii, potrivit rezultatelor acestui sondaj, la care au participat 1.000 de persoane.

În schimb, penicilina, egalitatea între sexe şi pilula contraceptivă figurează în topul celor mai bune cinci mari inovaţii, potrivit acestui sondaj realizat pentru 24 Hour Museum, un site de internet finanţat de guvernul britanic pentru promovarea muzeelor, galeriilor de artă şi a moştenirii culturale a Regatului Unit.

Intervievate despre autorii celor mai mari idei ale istoriei, persoanele participante la sondaj au desemnat, în ordine, geniul renascentist Leonardo da Vinci, naturalistul englez Charles Darwin şi apărătorul pentru drepturile civice ale persoanelor de culoare din Statele Unite, Martin Luther King.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici