Bon Jovi va lua o pauză de doi ani după încheierea turneului mondial actual

Membrii trupei Bon Jovi au declarat că vor lua o pauză de doi ani după încheierea turneului mondial pe care îl susţin în prezent, care se va termina cu un show la Lisabona pe 31 iulie, considerând că în acest fel fanii îi vor "aprecia" mai mult când vor reveni pe scenă, informează contactmusic.com.

93 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi va lua o pauză de doi ani după încheierea turneului mondial actual

Bon Jovi va lua o pauză de doi ani după încheierea turneului mondial actual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În prezent, Bon Jovi se află în plin turneu mondial, "The Circle" fiind seria de concerte cu cele mai mari încasări din 2010, potrivit revistei Billboard. Reuşita de anul trecut, coroborată cu performanţa similară din 2008, demonstrează faptul că celebra trupă americană a ajuns la un nivel de vârf în ceea ce priveşte profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani după ce şi-a lansat albumul de debut.

Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima poziţie în clasamentul "Top 25 Tours" pe 2010 alcătuit de revista Billboard, graţie celor 69 de concerte susţinute în cadrul "The Circle Tour", în perioada 20 noiembrie 2009 - 28 noiembrie 2010, care au generat încasări de 146,5 milioane de dolari şi care au fost urmărite de peste 1,5 milioane de spectatori.

"Câteodată trebuie să dispari pentru ca oamenii să te aprecieze mai mult. Ceea ce vă pot spune este că vom avea nevoie de vreo doi ani (de pauză, n.r.)", a declarat recent bateristul trupei, Tico Torres.

Trupa americană Bon Jovi va concerta la Bucureşti pe 10 iulie, show-ul urmând să aibă loc în Piaţa Constituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici