Boney M va susţine un concert la Deva

Trupa Boney M va susţine, în 29 mai, un concert la Deva, cu ocazia "Zilelor Cetăţii", primarul municipiului, Mircia Muntean, declarând că formaţia a cerut 19.000 de euro pentru a cânta, suma respectivă urmând să fie suportată din bugetul local şi din sponsorizări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

178 afișări
Imaginea articolului Boney M va susţine un concert la Deva

Boney M va susţine un concert la Deva (Imagine: Mediafax Foto)

Consilierii locali deveni au aprobat, miercuri, bugetul pentru organizarea "Zilelor Cetăţii", acesta fiind de 530.000, suma urmând să fie suportată din bugetul local al municipiului şi din sponsorizări.

"Am convenit împreună cu consilierii locali să invitam o formaţie străină să concerteze la Zilele municipiului Deva, celebra formaţie disco Boney M. De asemenea, am stabilit să aducem unii dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară începând de la Irina Loghin şi Furdui Iancu, dar şi cântăreţi din judeţul Huendoara, precum Mariana Deac, Mariana Anghel", a declarat, miercuri, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean.

Muntean a spus că Boney M a cerut 19.000 de euro pentru a concerta la Deva, suma urmând să fie suportată din bugetul local şi din sponsorizări.

Edilii Devei au pregătit un program special pentru fiecare dintre cele trei seri de sărbătoare.

Astfel, în 29 mai, începând de la ora 17.00, pe scenă vor urca mai mulţi artişti locali şi naţionali, iar ziua se va încheia cu recitalele susţinute de DJ Project şi Boney M.

În 30 mai, pe scenă vor urca Proconsul şi Hara, iar ultima zi a manifestării, 30 mai, a fost rezervată muzicii populare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici