Bono, operat cu succes după un început de paralizie

Bono, solistul trupei irlandeze U2, a fost externat dintr-un spital din Munchen, unde a fost operat de urgenţă la spate, vineri, în urma unei "paralizii parţiale" a picioarelor, însă trupa sa va trebui să îşi reprogrameze turneul din SUA pentru anul 2011.

79 afișări
Imaginea articolului Bono, operat cu succes după un început de paralizie

Bono, operat cu succes după un început de paralizie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bono va avea nevoie de cel puţin opt săptămâni de recuperare, după această operaţie, se afirmă pe site-ul oficial al trupei U2.

"Bono suferea de o compresie severă a nervului sciatic. Cu ajutorul imagisticii cu rezonanţă magnetică (IRM), mi-am dat seama că exista o afecţiune serioasă a ligamentelor şi o hernie de disc, care făceau obligatorie efectuarea unei intervenţii chirurgicale", a explicat, pe site-ul grupului, medicul Muller Wohlfahrt.

"Această operaţie era singura metodă care oferea garanţii pentru o vindecare completă şi pentru a evita alte paralizii", a declarat chirurgul care l-a operat pe Bono.

În consecinţă, promotorii turneului U2 au confirmat informaţia potrivit căreia concertele din Statele Unite ale trupei, care trebuiau să înceapă pe 3 iunie, au fost reprogramate pentru 2011. Totodată, reprezentanţii Festivalului Glastonbury, unde U2 era cap de afiş în acest an, au confirmat faptul că celebra trupa irlandeză nu va putea susţine concertul programat pentru sfârşitul lunii iunie în sud-vestul Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici