Bono recunoaşte că este enervant

Bono, liderul trupei U2, implicat în numeroase campanii caritabile şi cunoscut activist social, ştie că oamenilor le este foarte la îndemână să îl antipatizeze, recunoscând că este "enervant", informează Female First.

17 afișări
Imaginea articolului Bono recunoaşte că este enervant

Bono recunoaşte că este enervant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiu că pot fi enervant", a declarat el. "Aşa cum a spus Delmore Schwartz (poet american - n.r.), «Egoul conduce întotdeauna». Iar în cazul starurilor rock, e şi mai evident. Au nevoie să fie iubite şi admirate", a mai spus muzicianul.

De asemenea, rockerul de 49 de ani susţine că, atunci când compune, nu scrie gândindu-se la diverşi oameni, ci se concentrează pe propria persoană.

Bono este membru al trupei U2 alături de chitaristul The Edge, basistul Adam Clayton şi toboşarul Larry Mullen.

În prezent, formaţia se află într-un turneu mondial de promovare a albumului "No Line on the Horizon".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici