Boy George susţine că grupul Culture Club s-ar putea reuni în 2011

Cântăreţul Boy George a declarat, într-un interviu recent, că grupul Culture Club s-ar putea reuni în 2011 şi ar putea susţine câteva spectacole, pentru a celebra 30 de ani de la înfiinţarea trupei, informează bbc.co.uk.

30 afișări
Imaginea articolului Boy George susţine că grupul Culture Club s-ar putea reuni în 2011

Boy George susţine că grupul Culture Club s-ar putea reuni în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că vom putea susţine un concert sau poate chiar să organizăm un mic turneu", a declarat Boy George pentru postul BBC 5 Live. "Anul viitor vom celebra a 30-a aniversare a grupului şi este foarte posibil să organizăm ceva pentru acest eveniment", a completat cântăreţul.

Grupul Culture Club a avut mare succes în anii '80 graţie unor hituri precum "Do You Really Want To Hurt Me" şi "Karma Chameleon".

Grupul s-a reunit, pentru scurt timp, în 1998 şi, ulterior, a susţinut un concert în 2002, la Royal Albert Hall din Londra.

În anii '80, pe când se afla pe culmile gloriei, Boy George reprezenta una dintre cel mai uşor de recunoscut figuri din industria muzicală internaţională. Însă, după ce cariera talentatului DJ britanic a intrat într-un con de umbră, acesta s-a luptat cu dependenţa de droguri şi numele lui a apărut în presă doar ca urmare a problemelor pe care le-a avut cu justiţia.

Boy George a devenit celebru în anii '80, cu piesa "Do You Really Want To Hurt Me?" şi a părăsit trupa Culture Club în 1987, pentru o scurtă carieră solo, înainte de a deveni un DJ de succes în cluburile londoneze şi de a-şi lansa propria linie de articole vestimentare, B-Rude.

În 2006, Boy George a lăsat scena muzicală pentru a mătura timp de cinci zile străzile oraşului New York, în cadrul orelor de muncă în serviciul comunităţii. Cântăreţul fusese arestat la New York în 2005, pentru posesie de cocaină, drogurile fiind găsite în apartamentul său din Manhattan, în urma unei descinderi a poliţiei. Poliţiştii fuseseră chemaţi chiar de George, pentru a prinde un posibil hoţ.

În decembrie 2008, Boy George a fost găsit vinovat de sechestrarea modelului norvegian Audun Carlsen, în timpul unei vizite a acestuia în casa muzicianului britanic, în aprilie 2007.

În mai 2009, Boy George a fost eliberat după ce a efectuat doar patru din cele 15 luni de pedeapsă. Muzicianul britanic în vârstă de 48 de ani a primit la ieşirea din închisoare o brăţară electronică de supraveghere pentru eliberare condiţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici