Brad îi cere sfaturi Angelinei în ceea ce priveşte cariera

Actorul american Brad Pitt a recunoscut că îi cere sfaturi iubitei sale, actriţa Angelina Jolie, în ceea ce priveşte cariera, pentru că aceasta ştie ce anume face un film să fie bun.

1 afișare
Imaginea articolului Brad îi cere sfaturi Angelinei în ceea ce priveşte cariera

Brad Pitt îi cere sfaturi Angelinei Jolie în ceea ce priveşte cariera

"Mă bazez pe Angelina pentru sfaturi. Este cel mai bun consilier pe care îl am şi apreciez imens opiniile ei. Acest lucru mă scoate din sărite uneori, dar ea este bună în ceea ce face şi iubeşte filmul, deci merită", a subliniat Pitt

Pitt, care are împreună cu Angelina trei copii adoptaţi, Maddox, Pax, şi Zahara, şi o fiică biologică, Shiloh, a declarat că nu vrea ca aceştia să devină copii-staruri, informează femalefirst.co.uk.

"Rămâne de văzut dacă aceştia (copiii, n.red.) ne vor călca pe urme în carieră, dar recomand în mod clar ca intrarea în industrie să se facă după vârsta de 18 ani", a adăugat actorul american.

În ciuda acestor temeri, Pitt şi Jolie i-au permis lui Shiloh să aibă un rol în unul din filmele lui Pitt. Shiloh, care avea 10 luni la acea vreme, a jucat rolul fiicei lui Pitt şi a actriţei Cate Blanchett, în filmul 'The Curious Case of Benjamin Button".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici