Brad Pitt: Armele se regăsesc în ADN-ul americanilor. Mă simt în siguranţă doar când am în casă o armă de foc

Actorul american Brad Pitt a declarat că se simte în siguranţă doar atunci când are în casă o puşcă şi crede că dorinţa lui de a avea la îndemână o armă de foc "face parte din ADN-ul" său de american.

296 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt: Armele se regăsesc în ADN-ul americanilor. Mă simt în siguranţă doar când am în casă o armă de foc

Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american spune că are o atitudine extrem de protectoare faţă de logodnica sa Angelina Jolie şi de cei şase copii ai cuplului, informează femalefirst.co.uk.

"America e o ţară înfiinţată cu ajutorul armelor. Ele se regăsesc în ADN-ul nostru. E foarte ciudat, dar mă simt mai bine dacă am o armă. Chiar aşa mă simt. Nu mă simt în siguranţă altfel şi nu simt că locuinţa mea este complet sigură dacă nu am o armă ascunsă pe undeva prin casă. Aşa gândesc eu, indiferent dacă e bine sau rău", a declarat actorul pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, a vorbit cu această ocazie şi despre copilăria lui şi consideră că, deşi a văzut şi a folosit arme de foc încă de la o vârstă foarte fragedă, acest lucru nu l-a împiedicat să devină un adult responsabil.

"Am primit primul meu pistol cu aer comprimat când eram la grădiniţă. Am primit prima mea puşcă în clasa întâi (la vârsta de şase ani), am tras prima oară cu o puşcă pe vremea când eram în clasa a III-a şi cu toate acestea, am crescut într-un mediu sigur", a spus actorul.

Deşi Angelina Jolie şi Brad Pitt au agende de lucru foarte încărcate, filmând în diverse zone din lumea întreagă, ei călătoresc de fiecare dată împreună, cu întreaga familie, şi iau întotdeauna micul-dejun împreună, indiferent de programul de lucru fixat de producătorii filmelor în care joacă.

"În prezent, Angelina este aceea care lucrează, însă ziua începe de fiecare dată pentru noi cu micul-dejun, pe care îl luăm mereu împreună", a spus Brad Pitt.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală.

Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

La rândul ei, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller între anii 1996 şi 1999 şi cu Billy Bob Thornton între anii 2000 şi 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici