Brad Pitt, cel mai mare inamic al lui Sherlock Holmes

Actorul american Brad Pitt urmează să interpreteze rolul profesorului Moriarty, cel mai de temut adversar al detectivului Sherlock Holmes, în următoarea peliculă semnată de regizorul britanic Guy Ritchie, informează mirror.co.uk.

60 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, cel mai mare inamic al lui Sherlock Holmes

Brad Pitt, cel mai mare inamic al lui Sherlock Holmes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atunci când un regizor face un film despre Sherlock Holmes, includerea în acel film şi a celui mai de temut adversar al celebrului detectiv pare să fie evidentă. Această teorie nu a fost însă valabilă şi pentru regizorul britanic Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei. El a provocat furia producătorilor din cauza acestei omisiuni din cel mai recent proiect al său, pe care l-a intitulat "The Mystery of the Missing Moriarty".

Producătorii i-au ordonat originalului regizor să îl introducă imediat în scenariul filmului şi pe profesorul Moriarty, cel mai de temut adversar al lui Sherlock Holmes. Astfel, ceea ce ar fi putut să devină un dezastru de proporţii pentru Guy Ritchie, s-a transformat în cele din urmă într-o şansă enormă, deoarece filmul său va beneficia de prezenţa pe afiş a celebrului Brad Pitt.

Aflându-se într-o situaţie critică, Guy Ritchie i-a telefonat bunului său prieten Brad Pitt, cu care a colaborat la comedia "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000). Brad Pitt avea câteva zile libere în agenda lui încărcată şi a acceptat să îl joace pe Moriarty.

Directorii studiourilor producătoare au amânat data lansării peliculei după Crăciun şi speră ca actorul american să fie disponibil suficient de multe zile, pentru a putea să filmeze toate scenele în care este implicat şi să evite o altă eventuală amânare a lansării filmului.

Actorul american Brad Pitt

Filmarea scenelor cu Brad Pitt vor începe în această săptămână la Londra, la Cliveden House - reşedinţa situată în comitatul Berkshire, pe malul Tamisei, locul în care, potrivit legendei, se ascundea Moriarty.

O sursă a declarat: "Scenariul iniţial îl cam trecea cu vederea pe Moriarty. Numele lui era menţionat ca fiind cel mai mare inamic al lui Sherlock Holmes, dar directorii i-au cerut lui Guy (Guy Ritchie - n.r.) ca acesta să apară mai mult în film. Jude Law, interpretul lui Dr. Watson, şi Robert Downey Jr., care îl joacă pe Sherlock Holmes, au filmat deja scenele lor individuale. Acum că directorii au aprobat 10 zile suplimentare de filmare, ei ar putea fi rechemaţi pentru a mai filma încă o zi sau două".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici