Brad Pitt deschide un resort de lux în ţara europeană de care s-a îndrăgostit: Este cea mai frumoasă din lume

După ce şi-a petrecut marea parte a vieţii în faţa camerelor de filmat, Brad Pitt, cunoscut pentru roluri precum cele din „Ocean's Eleven”, „Întâlnire cu Joe Black” sau „Legendele Toamnei”, îşi îndreaptă atenţia către industria hotelieră, având în desfăşurare un proiect luxos pe coasta Adriaticii, în Croaţia.

9146 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt deschide un resort de lux în ţara europeană de care s-a îndrăgostit: Este cea mai frumoasă din lume

Brad Pitt deschide un resort de lux în ţara europeană de care s-a îndrăgostit: Este cea mai frumoasă din lume

Micul oraş Zablece, situat la aproximativ o oră de Split, este locul în care se va construi noul complex, aşteptat să includă un hotel luxos, vile, un teren de golf, magazine şi restaurante, potrivit Gândul.

Potrivit estimărilor, proiectul grandios va costa peste 1,5 miliarde de dolari.

La începutul lunii, starul de la Hollywood a fost zărit pe aeroportul Zadar din Croaţia, ulterior urcându-se într-o ambarcaţiune şi călătorind până în Zablace, de-a lungul coastei Dalmaţiei.

Brad Pitt a vorbit în trecut despre Croaţia, catalogând-o drept cea mai frumoasă ţară pe care a vizitat-o vreodată, potrivit eveningstandard.co.uk. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici