Ce spune Laura Cosoi despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol. A avut o reacţie genială

Laura Cosoi a oferit prima reacţie după ce s-a aflat că Smiley are o relaţie cu Gina Pistol.

8923 afișări
Imaginea articolului Ce spune Laura Cosoi despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol. A avut o reacţie genială

Ce spune Laura Cosoi despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol. A avut o reacţie genială

"Îţi dai seama că nu aş putea să fac asta în public, să mi se întoarcă toate cuvintele. Dacă sunt împreună, foarte bine! Dar cred că cel mai bine ar fi să îi întrebaţi pe ei!", a declarat Laura Cosoi pentru wowbiz.ro.

Smiley şi Gina se iubesc de trei luni. Gina Pistol a avut, anterior, o relaţie cu Alin Cocoş, fiul multimilionarului Dorin Cocoş, în timp ce ultima relaţie oficială a lui Smiley este cea cu Laura Cosoi, chiar dacă, neoficial, artistul ar mai fi avut de atunci câteva relaţii.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici