FOTO | Joaquin Phoenix, prezent în România: Fiecare film în care joc este ca şi cum ar fi primul

Actorul Joaquin Phoenix, cunoscut pentru rolurile din „Her” şi „Walk the Line”, a declarat, în cadrul American Independent Film Festival, ce se desfăşoară la CinemaPRO, că fiecare film în care joacă este ca şi cum ar fi primul vreodată, chiar şi cele mai simple replici fiind dificile.

1408 afișări
Imaginea articolului FOTO | Joaquin Phoenix, prezent în România: Fiecare film în care joc este ca şi cum ar fi primul

FOTO | Joaquin Phoenix, prezent în România: Fiecare film în care joc este ca şi cum ar fi primul

Joaquin Phoenix se află în România pentru filmările producţiei internaţionale „The Sisters Brothers”, în regia lui Jacques Audiard. Deşi genul filmului este western, Phoenix a precizat că nu îi place acest gen de film şi că nu îşi aminteşte să se fi uitat la vreunul.

Phoenix este cunoscut ca fiind un activist al drepturilor animalelor. Acesta este vegetarian de la vârsta de trei ani.

Înainte de difuzarea filmului „Her” în cadrul festivalului, actorul a povestit, emoţionat şi timid, cum a găsit un câine paralizat pe şosea, în timp ce se întorcea de la filmările pentru „The Sisters Brothers”. Phoenix a fost îndrumat să ducă câinele la un veterinar local. Ulterior, actorul a vizitat un adăpost de animale.

Originar din Puerto Rico, Joaquin Phoenix și-a început cariera de actor împreună cu fratele său, River Phoenix, și sora sa, Summer Phoenix. A primit numeroase premii pentru interpretare și peste 100 de nominalizări dintre care trei la Premiile Oscar şi nominalizări la Globurile de Aur și la Premiile BAFTA, pentru rolurile din „Gladiatorul” (2000), „Walk the Line” (2005) și „The Master” (2012). În 2017 a primit premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes pentru interpretarea din „You Were Never Really Here” regizat de Lynne Ramsay.

American Independent Film Festival se desfăşoară la CinemaPRO. Festivalul a început vineri 15 septembrie, iar programul complet este disponibil pe filmedefestival.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici