Brad Pitt, investigaţia asupra abuzului copiilor extinsă.Copiii ar fi fost martori la dispute

Investigaţia asupra lui Brad Pitt în ceea ce priveşte abuzul verbal şi fizic va fi extinsă, după ce mai multe incidente ce-i implică pe cei şase copii ai actorului cu Angelina Jolie au fost dezvăluite, a relatat o sursă apropiată lui Jolie pentru The Huffington Post.

1167 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, investigaţia asupra abuzului copiilor extinsă.Copiii ar fi fost martori la dispute

Brad Pitt, investigaţia asupra abuzului copiilor extinsă.Copiii ar fi fost martori la dispute (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Direcţia pentru Probleme Familiale din Los Angeles a deschis o anchetă în urma unui incident întâmplat la bordul avionului privat al familiei, în timpul căruia Pitt l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe Maddox, în vârstă de 15 de ani. Huffington Post relatează că investigaţia va fi extinsă pentru încă câteva săptămâni, înainte de a se lua o decizie.

Angelina Jolie ar fi fost interogată de FBI timp de patru ore despre incidentul care a avut loc la bordul avionului privat al familiei, în timpul căruia Brad Pitt l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul lor, Maddox, în vârstă de 15 de ani.

Sursele relatează pentru The Huffington Post că actorii ar fi avut mai multe dispute, la care au fost prezenţi şi copiii.

Conform unui acord temporar întocmit de autorităţi şi acceptat de Jolie şi Pitt, un terapeut a fost prezent în timpul primei reuniuni a actorului cu copiii săi.

Divorţul starurilor este în curs de desfăşurare. În timp ce Pitt, 52 de ani, şi Jolie, 41 de ani, rămân blocaţi în negocieri, cu un regim de custodie acceptat de ambele părţi, cei doi nu au comunicat direct unul cu altul. "Brad şi Angie nu au avut nicio discuţie, si totul a fost elaborat prin intermediul echipelor lor", spune o sursă din familie. "E doar o situaţie tristă.", adaugă sursa pentru People.

Biroul Federal de Investigaţii din America a decis, potrivit relatărilor, să nu investigheze acuzaţiile de abuz asupra copiilor aduse împotriva lui Brad Pitt, declarând că ancheta a fost niciodată deschisă, în primul rând pentru că nu face obiectul unui caz.

Sursele de aplicare a legii au declarat pentru TMZ că "problema nu ar fi trebuit din start să se adreseze agenţiei noastre", în ceea ce priveşte acuzaţiile îndreptate împotriva lui Pitt, potrivit cărora actorul l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul său Maddox, la bordul avionului privat, luna trecută.

Actorul de top hollywoodian, în vârstă de 52 de ani, care se află în proces de divorţ cu Angelina Jolie, după ce actriţa depus actele judiciare, a fost acuzat că ar fi "ţipat" la cei şase copii ai cuplului, în timpul unei zbor din Franţa în Statele Unite, la începutul acestui an.

Direcţia pentru Probleme Familiale din Los Angeles a început să investigheze cazul, după afirmaţia că Pitt l-ar lovit pe fiul său, Maddox, în vârstă de 15 ani. Raportul lor a fost înaintat către LAPD, care, la rândul său, l-a predat FBI-ului, agenţie ce se ocupă de jurisdicţie în materie de cazuri de abuz.

Cu toate că FBI-ul este în mod oficial în faza de culegere de fapte, surse avizate au spus pentru TMZ că "FBI-ul nu o numeşte o investigaţie". Site-ul TMZ conchide: "din culisele cazului, ni se spune că nu se va lua nicio decizie."


 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici