Brad Pitt nu va fi investigat de FBI: Acuzaţiile de abuz asupra copiilor nu fac obiectul unui caz

Sursele de aplicare a legii sugerează că acuzaţiilor de abuz asupra copiilor care-l vizează pe Brad Pitt nu vor face obiectul unei investigaţii FBI, relatează contactmusic.com.

1877 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt nu va fi investigat de FBI: Acuzaţiile de abuz asupra copiilor nu fac obiectul unui caz

Brad Pitt nu va fi investigat de FBI: "Acuzaţiile de abuz asupra copiilor nu fac obiectul unui caz" (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Biroul Federal de Investigaţii din America a decis, potrivit relatărilor, să nu investigheze acuzaţiile de abuz asupra copiilor aduse împotriva lui Brad Pitt, declarând că ancheta a fost niciodată deschisă, în primul rând pentru că nu face obiectul unui caz.

Sursele de aplicare a legii au declarat pentru TMZ că "problema nu ar fi trebuit din start să se adreseze agenţiei noastre", în ceea ce priveşte acuzaţiile îndreptate împotriva lui Pitt, potrivit cărora actorul l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul său Maddox, la bordul avionului privat, luna trecută.

Actorul de top hollywoodian, în vârstă de 52 de ani, care se află în proces de divorţ cu Angelina Jolie, după ce actriţa depus actele judiciare cu doar două săptămâni în urmă, a fost acuzat că ar fi "ţipat" la cei şase copii ai cuplului, în timpul unei zbor din Franţa în Statele Unite, la începutul acestui an.

Direcţia Judeţeană pentru Probleme Familiale din Los Angeles a început să investigheze cazul, după afirmaţia că Pitt l-ar lovit pe fiul său, Maddox, în vârstă de 15 ani. Raportul lor a fost înaintat către LAPD, care, la rândul său, l-a predat FBI-ului, agenţie ce se ocupă de jurisdicţie în materie de cazuri de abuz.

Cu toate că FBI-ul este în mod oficial în faza de culegere de fapte, surse avizate au spus pentru TMZ că "FBI-ul nu o numeşte o investigaţie". Site-ul TMZ conchide: "din culisele cazului, ni se spune că nu se va lua nicio decizie."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici