TOP seriale cu actori celebri - VIDEO

Serialele TV s-au schimbat de-a lungul anilor, în general datorită faptului că erau gândite ca 1-time run, bugetele erau mai mici şi personaje principale erau de multe ori actori de televiziune.

1921 afișări
Imaginea articolului TOP seriale cu actori celebri  - VIDEO

TOP seriale cu actori celebri - VIDEO

De multe ori creşterea profesională a unui actor se făcea prin televiziune, apoi ajungând să joace în producţii de film.

În zilele noastre, lucrurile s-au mai schimbat, interesul a crescut, bugetele au crescut, iar serialele au în rol mult mai mare în cultura pop.

Companii de televiziune ca HBO, Showtime sau Netflix, folosesc nume mari din industria cinematografică pentru producţiile lor.

1. True Detective (HBO, 2014)

Sezonul 1 – Woody Harrelson (de două ori nominalizat la Oscar, de patru ori nominalizat la Globurile de Aur) şi Matthew McConaughey (câştigător al premiului Oscar şi al Globului de Aur în 2014) joacă rolurile detectivilor din Louisiana

Sezonul 2 – Colin Farrell (câştigător al Globului de Aur, „In Bruges”, 2008), Rachel McAdams (nominalizată pentru Oscar) şi Vince Vaughn continuă seria „True Detective” în alt context, în oraşul fictiv Vinci, California.

2. House of Cards (Netflix, 2013)

Kevin Spacey (dublu câştigător al premiului Oscar) şi Robin Wright fac „echipă” în drama politică „House of Cards”.

3. Ray Donovan (Showtime, 2013)

Liev Schreiber şi Jon Voight (câştigător al premiului Oscar -1979 şi de trei ori nominalizat) sunt fiu şi tată în drama „Ray Donovan”.

4. The Knick (HBO, 2014)

Clive Owen (nominalizat la Oscar) joacă rolul unui chirurg cu probleme personale, în New York, 1900, la celebrul spital Knickerbocker.

5. Westworld (HBO, 2016)

Anthony Hopkins (câştigător al premiului Oscar, pentru interpretarea celebră a lui Hannibal Lecter) şi Ed Harris (nominalizat de patru ori la premiile Oscar) joacă în western-ul sci-fi, care a avut premiera în 3 octombrie 2016, la HBO.

BONUS: It’s Always Sunny in Philadelphia (FX, 2005- )

După primul sezon, serialul a fost aproape anulat, preşedintele FX Network a vrut să adauge personaje noi, fiind prieten cu celebrul actor de comedie, Danny DeVito, a decis să îl contacteze pentru un rol. Copiii lui Danny DeVito, erau fani ai primului sezon, aşa că a decis să semneze pentru 10 episoade. De atunci, DeVito are un rol principal în comedie. (Sursă: IMDb)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici