Jennifer Lopez şi Marc Anthony, din nou împreună în studio, pentru un nou album în limba spaniolă - VIDEO

Jennifer Lopez şi Marc Anthony sunt din nou impreună ... în studio, cel puţin. Fostul cuplu, care s-a destrămant în 2011, lucrează în prezent la al doilea album în limba spaniolă al lui Lopez, potrivit Billboard.

938 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez şi Marc Anthony, din nou împreună în studio, pentru un nou album în limba spaniolă - VIDEO

Jennifer Lopez şi Marc Anthony, din nou împreună în studio, pentru un nou album în limba spaniolă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Anthony va fi producătorul executiv al proiectului, prin intermediul companiei sale de divertisment, Magnus Media. Prima dată când Lopez şi Anthony au colaborat muzical a fost în anii '90, când au lansat mega hit-ul "No Me Ames".

De atunci, cei doi au colaborat pentru single-uri precum "Escapémonos", dar şi în 2007, pentru albumul în limba spaniolă al lui Jennifer Lopez, intitulat "Como ama una mujer". Viitorul album va fi al doilea album al cântăreţei exclusiv în limba spaniolă, care va fi lansat în 2017, potrivit relatărilor presei. P

Primul single de pe album este programat să apară în luna noiembrie, transmite Billboard.

"Sunt atât de încântată şi într-adevăr aşteapt cu nerăbdare această nouă călătorie muzicală, când voi sărbători rădăcinile mele latine, alături de Marc Anthony şi familia Sony / Magnus", a declarat Lopez, potrivit Huffington Post.

Au trecut cinci ani de când Marc Anthony şi Jennifer Lopez au divorţat, dar ambii şi-au arătat respect reciproc, de când s-a produs ruptura. Recent, Lopez şi-a surprins fostul soţ în timpul concertului său Radio City Hall din august, când a cântat "No Me Ames".

Jennifer Lopez, născută în 1968, în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenţi artişti ai timpului său şi un adevărat ambasador al muzicii şi culturii latino. A primit numeroase discuri de aur şi platină. Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu trofeul pentru cea mai bună interpretare latino/ tropical, pentru "Contra la corriente", urmat de Grammy pentru cea mai bună piesă a anului 1999, pentru "Dímelo".

Condus în parte de succesul single-ului "I need to know", Marc Anthony a lansat albumul de debut în limba engleză, ajungând la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină în Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru "Amar sin mentiras", şi un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru "Valió la pena".

Marc Anthony a câştigat de-a lungul carierei sale 18 premii Lo Nuestro - cel mai mare număr de astfel de trofee primite de un artist.

Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician. A apărut în filme precum "Regii distrugători/ The Substitute", "Noaptea cea mare/ Big Night", "Virus distrugător/ Hackers" şi în producţii pe Broadway.

În mai 2010, Marc Anthony a lansat albumul "Iconos", cu balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony şi Julio Reyes.

În 2013, Marc Anthony a revenit în studioul de înregistrări pentru a lucra la noul său album de muzică originală salsa, intitulat "3.0". În aprilie 2013, a avut loc lansarea primului single de pe acel album, "Vivir Mi Vida", produs de Marc şi Sergio George, şi, la câteva ore de la lansare, această piesă a devenit numărul 1 în topurile iTunes şi Billboard.


 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici