Jennifer Lopez a probat cizmele cântăreţei Rihanna, în noul său videoclip, "Ain't Your Mama"

Cântăreţei Jennifer Lopez i-au plăcut atât de mult cizmele din denim care fac parte din colecţia de încălţăminte creată de Rihanna în colaborare cu designerul Manolo Blahnik şi pe care le-a primit cadou chiar de la Rihanna, încât le-a purtat în videoclipul "Ain't Your Mama", lansat vineri, 6 mai.

2130 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a probat cizmele cântăreţei Rihanna, în noul său videoclip, "Ain't Your Mama"

Jennifer Lopez a probat cizmele cântăreţei Rihanna, în noul său videoclip, "Ain't Your Mama" (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Interpreta hitului "Diamonds" şi-a lansat o colecţie de încălţăminte haute-couture, denumită "Denim Desserts" (deserturi din denim), care cuprinde şase piese extravagante şi a fost promovată de Rihanna pe coperta revistei britanice Vogue, relatează contactmusic.com.

Cântăreaţa a apărut pe coperta Vogue, ediţia din martie, purtând perchea sa preferată din această colecţie, respectiv o pereche de cizme foarte înalte (până la coapse), mulate pe picior şi împodobite pe marginea de sus, care duce spre şolduri, cu cristale.

Luna trecută, în aprilie, Jennifer Lopez a publicat o poză pe Instagram pentru a se lăuda cu propria ei pereche de cizme pe care Rihhana i-a trimis-o cadou. Mai mult, Lopez apare în finalul videoclipului noului single, "Ain't Your Mama", într-o scenă de dans pe stradă, purtând această pereche de cizme extravagante.

J.Lo a lansat videoclipul vineri, 6 mai, care a adunat deja peste 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube la momentul publicării ştirii (https://www.youtube.com/watch?v=Pgmx7z49OEk).

Videoclipul, despre emanciparea femeii (care conţine o mostră din discursul lui Hillary Clinton despre egalitatea de drepturi la a patra Conferinţă mondială a Organizaţiei Naţiunilor Unite, privind femeile) o arată pe Jennifer Lopez în rolul femeii mai multor decenii, precum al femeii casnice ignorate (1950), al secretarei hărţuite din punct de vedere sexual (1960), al unei muncitoare într-o fabrică (1970) sau al unui manager care încearcă să se impună prin putere, dar e ignorat.

Rihanna i-a trimis în dar această pereche de cizme cântăreţei latine, împreună cu un bilet scris de mână, spunându-i: "Peantru cea mai dură tipă (To The Baddest), pentru că ştiu că o să le poţi mai bine decât mine!!!", semnându-se cu numele pe care îl foloseşte pe contul de Instagram, "badgalriri".

"O ador pe fata asta", a declarat J.Lo pentru Access Hollywood. "Mi-a trimis o pereche de cizme din colecţia ei, împreună cu cel mai drăguţ bileţel... Îmi plac la nebunie cizmele, o ador! M-a ajutat mai mult decât ştie pentru acest videoclip", a adăugat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez, născută în 1968, în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici