Vedetele din farfurie: Adele, profesorul Snape sau Cruella de Vil, capodopere gastronomice – GALERIE FOTO

Samantha Lee este o mamă care transformă mesele principale ale zilei într-o adevărată operă de artă, datorită portretelor pe care le realizează cu ajutorul bucatelor preparate de ea însăşi.

392 afișări
Imaginea articolului Vedetele din farfurie: Adele, profesorul Snape sau Cruella de Vil, capodopere gastronomice – GALERIE FOTO

Vedetele din farfurie: Adele, profesorul Snape sau Cruella de Vil, opere de gastronomie – GALERIE FOTO

Aceasta aşează mâncărurile în farfurie astfel încât să realizeze portretele unor artişti faimoşi sau persoanje din desene animate, toate pe placul celor două fetiţe ale sale.

Lee a creat din mâncare portretele unor artişti faimoşi, precum Adele sau Frida Kahlo, dar şi a unor personaje animate îndrăgite de copii: Wilma şi faimoşii minioni galbeni.

Samantha fotografiază preparatele şi postează pozele pe Instagram, unde a reuşit să adune peste 730.000 de fani care îi urmăresc lucrările.

Creativitatea şi iscusinţa ei au reuşit să îi obţină parteneriate cu branduri de renume, precum HP, The Food Network şi Unilever, iar în prezent lucrează la prima sa carte, intitulată "My World Is Full of Fun/ Lumea mea e plină de distracţie".

1. Cântăreaţa britanică Adele


2. Pictoriţa mexicană Frida Kahlo


3. Minionii din animaţia "Despicable me/ Sunt un mic ticălos"


4. Actriţa britanică Audrey Hepburn, în rolul lui Holly Golightly, din filmul "Mic dejun la Tifanny"


5. John Travolta şi Olivia Newton-John interpretându-i pe Danny şi Sandy în pelicula Grease


6. Severus Plesneală sau profesorul Snape, din franciza Harry Potter. Rolul a fost interpretat de regretatul Alan Rickman


7. Wednesday, personaj fictiv creat de Charles Addams în benzile desenate "Familia Addams"


8. Wilma din Familia Flinstones


9. Cruella de Vil din animaţia "101 Dalmaţieni", cunoscută pentru pasiunea sa faţă de hainele făcute din blană de animale.


10.  Pictura "Fata cu turban" sau "Fată cu cercel de perlă", una din capodoperele pictorului Jan Vermeer van Delft.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici