Justin Theroux spune că a căutat mâncare prin gunoaie la începutul carierei

Justin Theroux, logodnicul actriţei Jennifer Aniston, a declarat recent că a căutat mâncare în tomberoane, pentru a supravieţui în perioada în care era actor debutant la New York, în anii '90.

276 afișări
Imaginea articolului Justin Theroux spune că a căutat mâncare prin gunoaie la începutul carierei

Justin Theroux spune că a căutat mâncare prin gunoaie la începutul carierei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Obişnuiam să caut prin gunoaie, dar este mult mai puţin dezgustător decât pare. Înveţi multe despre societate când vezi ce se aruncă la gunoi. În acea perioadă făceam acest lucru şi o grămadă de mâncare bună era aruncată la gunoi", a declarat Justin Theroux pentru revista Details, informează contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 42 de ani, a devenit cunoscut după ce a început o relaţie cu actriţa Jennifer Aniston, în 2011, deşi recunoaşte că faima nu a fost niciodată printre priorităţile sale.

"Există o distincţie uriaşă între dorinţa de a juca şi dorinţa de a fi un actor faimos. Majoritatea celor care aterizează la Hollywood vor pur şi simplu să reuşească, iar eu nu am avut niciodată această pornire. Sincer, nu m-aş putea vedea niciodată în acest mod", a adăugat actorul.

Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".

Actorul american poate fi urmărit în prezent pe HBO în primul sezon al serialului "Cei rămaşi/ The Leftovers", unde interpretează rolul unui poliţist, tată a doi copii, care încearcă să menţină o stare de normalitate în jurul său la trei ani după un fenomen global, numit "Plecarea", când 140 de milioane de oameni - 2% din populaţia lumii - au dispărut fără urmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici