Mesajul emoţionant al lui Jennifer Lopez după despărţirea sa de dansatorul Casper Smart - VIDEO

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a transmis un mesaj emoţionant pe Instagram după ce s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, la începutul acestei săptămâni, după o relaţie tumultoasă, de aproape cinci ani, cu numeroase despărţiri şi împăcări, potrivit contactmusic.com.

4241 afișări
Imaginea articolului Mesajul emoţionant al lui Jennifer Lopez după despărţirea sa de dansatorul Casper Smart - VIDEO

Mesajul emoţionant al lui Jennifer Lopez după despărţirea sa de dansatorul Casper Smart - VIDEO

Cuplul s-a despărţit în această săptămână după aproape cinci ani de relaţie. Jennifer Lopez a postat pe Instagram primul mesaj de la vestea despărţirii de prietenul său Casper Smart. Cântăreaţa şi actriţa a postat un mesaj criptic alăturat unei imagini în care apare aceasta, părând să facă referire la recenta sa dezamăgire în dragoste.

Imaginea este surprinsă pe platourile NBC ale serialului poliţist ‘Shades of Blue’, iar J.Lo apare îmbrăcată într-un costum, în faţa unui graffiti realizat pe trotuar pe care scrie ‘Protect Yo Heart/ Protejează-ţi inima’.

La începutul acestei săptămâni, Lopez s-a despărţit de prietenul său Casper Smart, o relaţie cu certuri şi împăcări succesive. Potrivit unui apropiat al celor doi, "Jennifer şi Casper s-au depărţit. Cei doi nu mai sunt împreună de câteva săptămâni. Nu a fost nimic dramatic şi s-au depărţit amiabil - relaţia pur şi simplu a ajuns la final. Ei vor rămâne prieteni şi se vizitează, dar nu mai sunt împreună. A fost o despărţire amiabilă".

Zvonuri privind faptul că dansatorul ar forma un cuplu cu J. Lo datează din 2011, Lopez confirmând relaţia un an mai târziu. Într-o declaraţie pentru revista People la începutul anului, Casper Smart în vârstă de 29 de ani a declarat: “Jennifer este dulce, amuzantă, plăcută şi graţioasă. Nu-ţi poţi dori mai mult. Este frumoasă.”

Jennifer Lopez, născută în 1968, în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici