Jennifer Lopez a renunţat oficial la numele de familie al lui Marc Anthony

Cântăreaţa Jennifer Lopez, care din 2004 - când s-a căsătorit cu Marc Anthony - era trecută în documente cu numele de Jennifer Muniz, întrucât preluase numele de familie al fostului ei soţ, a revenit oficial la numele care a consacrat-o.

775 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez a renunţat oficial la numele de familie al lui Marc Anthony

Jennifer Lopez a renunţat oficial la numele de familie al lui Marc Anthony (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numele real al lui Marc Anthony este Marco Muniz, iar Jennifer Lopez a preluat numele de familie al cântăreţului, în 2004, când cei doi s-au căsătorit, informează contactmusic.com.

Documentele obţinute de site-ul tmz.com arată că Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, a revenit oficial la numele său, începând cu data de 31 decembrie 2014.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles. Cei doi cântăreţi s-au despărţi în 2011, după o relaţie de şapte ani, iar divorţul celor doi a fost finalizat în iunie 2014.

După divorţul lor, Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de 7 ani.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012. Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck. La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici