Brad Pitt şi Charlize Theron ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood

Brad Pitt şi-ar fi refăcut viaţa alături de "blonda atomică" de la Hollywood. Actorul în vârstă de 53 de ani s-ar iubi cu frumoasa Charlize Theron.

39837 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Charlize Theron ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood

Brad Pitt şi Charlize Theron ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood

În luna iulie, Charlize Theron a afirmat că a avut parte de o întâlnire foarte romantică. Nu a dezvăluit numele bărbatului misterios, însă a spus că s-a plimbat alături de el kilometri întregi, sub lumina lunii.

Acum, a ieşit la iveală că acest bărbat ar fi nimeni altul decât Brad Pitt.

"Este doar începutul, dar curând vom afla cu toţii că cei doi sunt împreună. Între ei este o adevărată chimie", a declarat o sursă pentru revista "NW".

Aflaţi mai multe detalii pe one.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici