Brad Pitt şi Darren Aronofsky produc un thriller de aventuri despre tigrii siberieni

Brad Pitt şi Darren Aronofsky vor produce un thriller de aventuri, intitulat "The Tiger", un proiect care vorbeşte despre modul în care oamenii au distrus habitatul tigrilor siberieni, informează variety.com.

37 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Darren Aronofsky produc un thriller de aventuri despre tigrii siberieni

Brad Pitt şi Darren Aronofsky produc un thriller de aventuri despre tigrii siberieni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scenariul noului film va fi scris de Guillermo Arriaga.

Proiectul are la bază un roman documentar scris de John Vaillant, nelansat încă pe piaţă. Volumul "The Tiger: A True Story of Vengeance and Survival" va fi lansat în august.

Noul film vorbeşte despre modul în care oamenii au distrus habitatul tigrilor siberieni şi "răscoala" unui astfel de tigru împotriva oamenilor. Aceştia sunt urmăriţi de tigru, care are o putere aproape supranaturală, lupta dintre cele două părţi fiind una pe viaţă şi pe moarte.

"The Tiger", care va fi produs de Plan B şi Protozoa Pictures, va fi dezvoltat astfel încât Brad Pitt să poată juca, dacă va dori, rolul principal.

"Este pentru prima dată când adaptez un scenariu. Până recent, eu am scris numai scenarii originale. Am ales să lucrez la acest proiect în primul rând pentru că sunt îndrăgostit de peisaje şi de tensiunea intensă dintre om şi natură. În al doilea rând, este un privilegiu imens să lucrezi cu cineaşti precum Darren Aronofsky, Brad Pitt şi James Schamus", a declarat Arriaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici