Brad Pitt şi George Clooney, într-o piesă de teatru despre căsătoriile gay

Brad Pitt va juca din nou alături de George Clooney, colegul său din filmele din seria "Ocean's Eleven", în piesa de teatru "8", al cărei subiect are la bază controversatul proiect legislativ din statul California referitor la regimul căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex, "Proposition 8".

311 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi George Clooney, într-o piesă de teatru despre căsătoriile gay

Brad Pitt şi George Clooney, într-o piesă de teatru despre căsătoriile gay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această piesă de teatru, scrisă de Dustin Lance Black, scenaristul filmului "Milk - Preţul curajului", va avea o reprezentanţie unică, sâmbătă, 3 martie, pe scena teatrului Wilshire Ebell din Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

George Clooney şi Martin Sheen au fost printre primele staruri de calibru care au acceptat să joace în această piesă de teatru, inspirată din proiectul legislativ "Proposition 8", care a anulat legalizarea căsătoriilor gay pe teritoriul statului California.

Brad Pitt este cel din urmă star hollywoodian care a acceptat să joace în această piesă de teatru, din a cărei distribuţie mai fac parte Kevin Bacon, John C. Reilly şi Chris Colfer.

În piesa "8", Brad Pitt va interpreta rolul unui judecător.

Piesa este regizată de cineastul Rob Reiner, iar toate încasările vor fi donate în beneficiul asociaţiei American Foundation for Equal Rights, o organizaţie americană care militează pentru egalitatea în drepturi a tuturor persoanelor, indiferent de orientarea lor sexuală.

Proiectul legislativ "Proposition 8" a fost declarat ulterior neconstituţional în cadrul unui recurs al Curţii de Apel din Statele Unite ale Americii.

Deşi Brad Pitt şi partenera lui de viaţă Angelina Jolie alcătuiesc un cuplu încă din 2005, actorul a spus că nu se va căsători până când mariajele gay nu vor fi legalizate.

"Ne vom căsători atunci când toată lumea va putea să o facă", a declarat Pitt pentru revista Parade.

La rândul său, George Clooney a declarat într-un interviu recent că nu are de gând să dezmintă zvonurile referitoare la sexualitatea sa şi că nu se simte deloc deranjat de faptul că o parte dintre admiratorii lui îl consideră homosexual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici